ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το "μαγικό" χαρτάκι με το οποίο βοηθάμε όλοι το 4χρονο αγγελούδι!

Με την αγορά μιας πρόσκλησης σαν αυτή που παρουσιάζει σήμερα το CretePlus.gr, κόστους μόλις 10 ευρώ, μπορεί κανείς να βοηθήσει ένα 4χρον οαγγελούδι να σωθεί.

Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα υγείας του 4χρονου αγοριού από το Ηράκλειο, η κοινωνία στέκεται στο πλευρό του, για χάρη του οποίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αγάπης στις 2 Ιουνίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, πραγματοποιείται την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 8 μμ, τραπέζι αγάπης με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, μιας και η οικογένεια δε διαθέτει τα χρήματα που απαιτούνται για την επέμβαση και τη νοσηλεία του παιδιού.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το πράξουν αγοράζοντας μια από τις προσκλήσεις, αξίας 10 ευρώ, προκειμένου να συμπαρασταθουν στο Γολγοθά της οικογένειας. Να σημειωθει ότι προσκλήσεις θα πωλούνται και στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο μικρός Ηρακλειώτης, ο οποίος έχει ήδη υποβληθεί σε ένα επιτυχημένο χειρουργείο στη Γαλλία, πρέπει να κάνει άλλη μία λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση εκεί, με την ελπίδα ότι αυτή θα οδηγήσει και στο τέλος της περιπέτειας υγείας του

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα μοιραστούν αφίσες σε διάφορα καταστήματα του κέντρου της πόλης, τα οποία θα λειτουρογύν και ως σημεία για την προπώληση των προσκλήσεων για την εκδήλωση.

Σημειώνεται ότι Μεγας χορηγός είναι το κέντρο Κουρήτες, ενώ την εκδήλωση στηρίζουν τα Σωματεία Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών, και Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.
Πηγή: CretePlus.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!