ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έβγαλε πιστόλι σε μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου για μια τυρόπιτα!

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στο κέντρο του Ηρακλείου, οταν ένας νεαρός πιστολέρο, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε μέσα σε κατάστημα, επειδή η υπάλληλος του είπε να πληρώσει την τυρόπιτα! 
Το περιστατικό καταγράφει σήμερα η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", η οποία στη στήλη της "Χθες,.. σήμερα... αύριο" αναφέρει πως σε μια από τις επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού που εδρεύουν στην πλατεία Λιονταριών ένας νεαρός άνδρας δε δίστασε να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει μέσα στο μαγαζί.
"Ο λόγος; Επειδή η υπάλληλος του ζήτησε να πληρώσει την τυρόπιτα που αγόρασε. Η κοπέλα έντρομη με αυτό που συνέβη, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Ο πιστολέρο έφυγε ανενόχλητος, σαν καύριος και ούτε γάτα, ούτε ζημια. Η υπάλληλος βρήκε τον κάλυκα στο πάτωμα και το μόνο που έκανε ήταν ο σταυρός της που δεν τραυματίστηκε κανείς. Η ίδια δε θέλησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, προφανώς γιταί φοβήθηκε, όπως φοβούνται και τόσοι άλλοι πολίτες να καταγγείλουν τα όσα συμβαίνουν στη νύχτα του Ηρακλείου", αναφέρει το σχόλιο της "Π".
Πραγματικά περιστατικά απίστευτα, για τα οποία ο περισσότερος κόσμος δεν μιλάει, αφού το καπετανιλίκι στο Ηράκλειο και την Κρήτη, είναι ανίκητο και πάνω από όλους...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!