ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Κάτω τα χέρια σου, μην με ακουμπάς»: Αγριος καβγάς Ακη με αστυνομικούς

Ένταση μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και των αστυνομικών με έντονους διαλόγους σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά την μεταφορά του από την Ευελπίδων πίσω στις φυλακές.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Ακης Τσοχατζόπουλος επιχείρησε να επωφεληθεί από την ευκαιρία της διακοπής της δίκης προκειμένου να συνομιλήσει με τους συγγενείς του που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους επέμεναν να τους ακολουθήσει στην έξοδο, προκειμένου να εκκενωθεί η αίθουσα. Τότε ήταν που ήρθε και η έκρηξη του πρώην υπουργού.

«Σας παρακαλώ, προχωρήστε» φέρονται να είπαν οι αστυνομικοί απευθυνόμενοι στον Ακη Τσοχατζόπουλου για να λάβουν την απάντηση «σιγά ρε παιδιά...». Ο πρώην υπουργός συνέχισε να κατευθύνεται προς την έξοδο, αλλά στην πορεία συνάντησε έναν ακόμη συγγενή του με τον οποίο θέλησε να ανταλλάξει δυο κουβέντες. Τι κάνεις; Έλα εδώ να σε φιλήσω», φέρεται να του είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Προχωρήστε!» επανέλαβαν οι αστυνομικοί για να λάβουν την εξής απάντηση από τον πρώην υπουργό: «Σιγά ρε παιδιά. Να έρθουν οι συγγενείς μου μέσα». «Ορίστε; Δεν γίνεται αυτό» αποκρίθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας, κάτι το οποίο αγνόησε ο κ. Τσοχατζόπουλος που συνέχισε να προτρέπει τους συγγενείς του να τον ακολουθήσουν στη διπλανή αίθουσα για να τα πουν.

Η μεγάλη έκρηξη του πρώην υπουργού ήρθε, όμως, όταν ενώ ανέβαινε τις σκάλες συνοδεία των αστυνομικών σκόνταψε. Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής

Τσοχατζόπουλος: Ρε παιδιά θα περιμένετε;

Αστυνομικός: Έχουμε απειλητικό τηλεφώνημα

Τσοχατζόπουλος: Ένα λεπτό. Φύγετε από μπροστά μου. Αφήστε τις κουβέντες τώρα.

Αστυνομικός: Σας παρακαλώ...

Τσοχατζόπουλος: Κατέβασε τα χέρια σου. Μη με ακουμπάς.

Αστυνομικός: Μα δεν σας ακουμπάω.

Τσοχατζόπουλος: Άσε να έρθουν μέσα οι συγγενείς μου τώρα.

Αστυνομικός: Μα θα γίνει κακό.

Τσοχατζόπουλος: Μην με σπρώχνεις εμένα. Κατέβασε τα χέρια σου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, λίγο αργότερα ακολούθησε νέο επεισόδιο, όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και στη συνέχεια να συναντήσει έναν ακόμη συγγενή του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!