ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013



Ως τις 28 Ιουλίου


Την Παρασκευή ξεκινά το 10ήμερο ελεύθερο παζάρι που θα γίνει στο 2ο χλμ. Γαζίου - Τυλίσου περιοχή Σκαφιδαρά Γαζίου,στη θέση Καμίνι, μέχρι 28 Ιουλίου.

Καθημερινά θα γίνονται μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις ενώ αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 22-7-13 από τις 4-8 το απόγευμα.

Εδώ μπορεί πλέον ελεύθερα ο καθένας να αγοράσει και να πουλήσει ή να χαρίσει οτιδήποτε. Από αυτοκίνητο μέχρι καρφίτσα καθώς προωθείται από τους διοργανωτές η αμεσότησα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή.

Καλλιτέχνες-χειροτέχνες-καλλιεργητές και μεταπωλητές θα μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης υπάρχει τράπεζα αίματος «ΕΔΩ ΜΕΤΟΧΙ» όπου, όποιος μπορεί και θέλει, θα δίνει αίμα στην κινητή ομάδα αιμοληψίας του ΠΑΓΝΗ.

Έχουν συγκεντρωθεί ήδη πάνω από 20.000 ρούχα, παπούτσια και μικροαντικείμενα για το χαριστικό παζάρι.

Τo «ΕΔΩ ΜΕΤΟΧΙ» προσφέρει μια φιάλη πρόβειο γάλα σε όποιες οικογένειες το έχουν ανάγκη καθημερινά κατά τη διάρκεια της γαλακτοκομικής περιόδου.

Συγκέντρωση ρούχων, φαρμάκων και τροφίμων γίνεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του.

“Όποια ζευγάρια έχουν προγραμματίσει το γάμο τους την θερινή περίοδο του 2013 και δεν έχουν την ευχέρεια να πάνε σε ταβέρνα - κέντρο διασκέδασης μπορούν στις εγκαταστάσεις να κάνουν δωρεάν τη δεξίωση του γάμου τους. Όσοι αδυνατούν και έχουν παιδιά αβάπτιστα θα τα βαπτίσουμε εμείς. Οι εγκαταστάσεις μας είναι διαθέσιμες για καθένα που επιθυμεί να περάσει ευχάριστα και να διασκεδάσει φέρνοντας φαγητά και ποτά από το σπίτι του. Διατίθενται ελεύθερα ο χώρος και οι ψησταριές” τονίζει ο κ. Μ. Λουδιανός, υπεύθυνος της διοργάνωσης και του χώρου.

Το «ΕΔΩ ΜΕΤΟΧΙ» προσφέρει φιλοξενία σε όσους γιατρούς ανά τον κόσμο θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά την περίοδο των διακοπών τους.

Το «ΕΔΩ ΜΕΤΟΧΙ» κάνει προσπάθεια για παροχή δωρεάν νομικής υποστήριξης σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από δάνειο.

“Καλούμε λοιπόν όλους τους απανταχού πατριώτες. Επιστήμονες και μη, γυναίκες και άνδρες, όλες τις κοινωνικές ομάδες, μικρούς και μεγάλους να συνδράμουν με τον εθελοντισμό τους, ακόμα και με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

Να στηρίξουμε ίσως την τελευταία ελπίδα των φτωχών.

Απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος στις εγκαταστάσεις του «ΕΔΩ ΜΕΤΟΧΙ» και στις εκδηλώσεις σε πολιτικούς, κομματόσκυλα και Χρυσαυγίτες καταλήγει η ανακοίνωση.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. Wind 69090390043, Vodafone 6948358158, Cosmote 6987049169. Email:mixalis_loudianos @hotmail.com
www.edometoxi.webs.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!