ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ: Απήγαγε και βίασε σκυλίτσα!

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στο Ολυμπιακό χωριό το Σάββατο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το zoosos.gr άνδρας που επέβαινε σε Ι.Χ. σταμάτησε στο Ολυμπιακό Χωριό (Θρακομακεδόνες) σ’ έναν πεζόδρομο και άρπαξε ένα θηλυκό σκυλί, το οποίο ζούσε στον κήπο της πολυκατοικίας, που κατοικεί η οικογένεια της κας Δακτυλίδη.

Η κα Δακτυλίδη, που είδε τι συνέβη, επικοινώνησε με την Μάρθα Πουλτίδου η οποία είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση μέσω της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, για να την συμβουλευτεί σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν, αφού είχε κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του παλιού λευκού Toyota Corolla.

Η κα Πουλτίδου τους συνέστησε να κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία όμως τελικά πριν γίνει αυτό το σκυλί δυόμισι ώρες μετά την απαγωγή του επέστρεψε στην περιοχή, που ζούσε, έχοντας αιμορραγία στο πίσω μέρος του σώματος του.

Η κα Πουλτίδου με την Σταυρούλα Ζερβού και την Ιζαμπέλα Χιλμάρ μόλις πληροφορήθηκαν την κατάσταση της σκυλίτσας, που ήταν εξαιρετικά τρομαγμένη έτρεξαν επί τόπου την πήραν και την μετέφεραν στο κτηνιατρείο της Νατάσας Καλογεροπούλου στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Εκεί η κα Καλογεροπούλου διαπίστωσε ότι το ζώο υπέφερε από θλάση μαλακών ιστών και πως ο τράχηλος (αφού το σκυλί ήταν θηλυκό) ήταν ανοιχτός. Αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έγιναν, θα βγουν τη Δευτέρα όλοι γνωρίζουν ότι ο τράχηλος ενός σκυλιού είναι ανοιχτός μόνο αν έχει ζευγαρώσει.


Και οι σκυλίτσες ζευγαρώνουν μόνο σε περίοδο οίστρου. Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που κατέφθασαν στο κτηνιατρείο, κατέγραψαν το συμβάν και στη συνέχεια κα Πουλτίδου – όπως εξήγησε στο zoosos- έκανε καταγγελία για την κακοποίηση του ζώου στο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό.

Από τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας του λευκού Toyota Corolla βρέθηκε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος φαίνεται ότι είναι κάτοικος Κυψέλης και αναζητείται.

Η σκυλίτσα παραμένει στο κτηνιατρείο για νοσηλεία ενώ τα έξοδα των εξετάσεων καλύπτει ο φιλοζωικός οργανισμός της Εριέτας Κούρκουλου «Save a Greek Stray».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!