ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Δημήτρη Βουρβαχάκη

Η μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Βουρβαχάκη παραμένει άσβεστη και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, με την εκδήλωση για την απονομή μεταλλίου στο ΕΚΑΒ Κρήτης, εθνικό νικητή του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη σε αυτόν! 
Η εκδήλωση για την απονομή του μεταλλίου στο ΕΚΑΒ Κρήτης, έγινε στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με το βραβείο να παραλαμβάνει ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Νίκος Γιαννακουδάκης.

Η υποψηφιότητα του ΕΚΑΒ Κρήτης προτάθηκε και υποστηρίχθηκε από τον Ευρωβουλευτή Σπύρο Δανέλλη και αφιερώιθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρη Βουρβαχάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γίνεται δεκτή πρόταση του Ευρωβουλευτή. Στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού  έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» το 2011 και το Μουσικό Εργαστήριο «Λαβύρινθος» το 2012.

Ο Σπύρος Δανέλλης, κατά την κεντρική ομιλία - παρουσίαση της υποψηφιότητας του ΕΚΑΒ Κρήτης, αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο και την προσφορά του ΕΚΑΒ Κρήτης καθώς και στο πλούσιο έργο του Δημήτρη Βουρβαχάκη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!