ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά!!

diaforetiko.gr : nerki 02 Πως καθαρίζουμε τα νεφρά μας πάμφθηνα και αποτελεσματικά!!
Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο, που μπαίνει στο σώμα μας. Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.
Πως γίνεται αυτό;
Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει. Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό, βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει, κατόπιν φιλτράρισέ το, άδειασέ το σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλε το μέσα στο ψυγείο να κρυώσει.
Πίνε ένα ποτήρι την ημέρα και θα διαπιστώσεις πως όλα τα άλατα και άλλα δηλητήρια να φεύγουν από τα νεφρά σου.
Επίσης θα νοιώσεις την διαφορά που ποτέ πριν δεν είχες νοιώσει.
Ο μαϊντανός είναι γνωστός σαν το καλύτερο καθαρτικό για τα νεφρά και είναι φυσικό.
Σημείωσις: Εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο από μία φίλη που μάς ενημερώνει, «Το σωστό δεν είναι να βράσουμε τον μαϊντανό για δέκα λεπτά και μετά να αφήσουμε να κρυώσει, αλλά να βράσουμε το νερό πρώτα και μόλις σβήσουμε τη «φωτιά» να βάλουμε μέσα τον μαϊντανό για δέκα λεπτά! Έτσι δεν χάνεται καμία απολύτως ευεργετική ουσία του φυτού. Επιπλέον επειδή ο μαϊντανός είναι πικρός και στην αρχή είναι δύσκολο κάποιος να πίνει το χυμό του μέχρι να συνηθίσει, μπορούμε να βάζουμε μαζί με τον μαϊντανό και βασιλικό.
Εμείς παλιότερα που το κάναμε συχνά βάζαμε μαϊντανό, βασιλικό και δυόσμο. Όντως τη νιώθεις τη διαφορά στον οργανισμό σου.
Εκείνη την εποχή ο πατέρας μου είχε πόνους από πέτρα που είχε στο ένα του νεφρό αλλά στο νοσοκομείο που είχαμε πάει δυο φορές δεν του έκαναν τίποτα περισσότερο εκτός από παυσίπονη ένεση. Για περαιτέρω ενέργειες έπρεπε να κλείσει ραντεβού, όμως ο άνθρωπος πονούσε! Από το να περιμένουμε για ραντεβού, βράσαμε μαϊντανό και σε μια μέρα καθάρισε. Τα είδε (και τα ένιωσε) κιόλας τα κομματάκια όταν πήγε να ουρήσει».
http://www.agioritikovima.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!