ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δέκα χρόνια χωρίς τον Ηρακλή Μαραγκάκη: Oι φίλοι του ΟΦΗ τιμούν τη μνήμη του με πορεία (vid)

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται στις 5 Δεκεμβρίου από την ημέρα που ο Ηρακλής Μαραγκάκης έχασε τη ζωή του από πυρά ειδικά φρουρού.
Ο θάνατος του νεαρού οπαδού του Ομίλου, ο οποίος υπήρξε και ποδοσφαιριστής του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αλλά και του ΟΦΗ '94, είχε βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η Θύρα 4 ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με την Καλλονή, θα πραγματοποιηθεί πορεία από την πλατεία Κορνάρου στο Γεντί Κουλέ.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Τι και αν πέρασαν 10 χρόνια…. Από το μυαλό μας και την καρδιά μας δεν έφυγες ποτέ…. Άλλαξαν πολλά πράματα από τότε, κρίμα που δεν είσαι εδώ,να τα γευτούμε και να τα αντιμετωπίσουμε παρέα….

Γιατί;; Για το «καπετανιλίκι» ενός ανεκπαίδευτου δημόσιου υπάλληλου…. Τέλος πάντων, προχωράμε αλλά δεν ξεχνάμε…. Είμαστε ράτσα μαθημένοι στις πίκρες και τις δυσκολίες…. Την Πέμπτη λοιπόν συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη μέρα που κάποιοι αποφάσισαν να σε πάρουν από την παρέα μας και τις κερκίδες μας…. Το χρέος το δικό μας είναι να μην αφήσουμε κανένα πολίτη του Ηρακλείου, της Κρήτης και ένα παραπάνω Ομιλίτη, να σε ξεχάσει….

Έχουμε χρέος να ενημερώσουμε και τις νέες γενιές για το ποιος ήτανε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ…. Την Τετάρτη λοιπόν 04/12,η ομάδα σου και ομάδα μας, ο ΟΦΗ, δίνει ένα κρίσιμο ματς για το κύπελλο Ελλάδας…. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο που δεν ξεχνάει και τιμάει κάποια πράματα, να δώσει στις 15.00 ώρα το παρών στην Πλατεία Κορνάρου, όπου και θα ξεκινήσουμε πορεία / διαμαρτυρία για το «Γεντί Κουλέ»….

Προειδοποιούμε…. Ο οποιοσδήποτε θελήσει να καπηλευτεί την πορεία, να δώσει πολιτική χροιά ή να δημιουργήσει προβλήματα θα πάρει πόδι και θα έχει μπελάδες…. Απλά και όμορφα…. Κατεβαίνουμε για να τιμήσουμε το φίλο, συνοπαδό, συμπολίτη ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ και τίποτα παραπέρα….

Παράλληλα θα υπάρξει μια ενημέρωση, για το ποιος ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το πως ζήσαμε όλοι εμείς εκείνες τις ώρες / μέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του, αλλα και κάποιες ενέργειες οπαδικού κ κοινωνικού περιεχομένου, που πρόκειται να ακολουθήσουν από τη ΘΥΡΑ 4….

Όποιος νιώθει και καταλαβαίνει 5 πράματα να είναι εκεί λοιπόν… ΗΡΑ ΖΕΙΣ…

Τα αδέρφια σου κ φιλαράκια σου από την ΘΥΡΑ 4...

Θύρα 4
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!