ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Θα πληρώσουν περισσότερο "χαράτσι" γιατί έκλεισε το σύστημα

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα απέστειλε το Εργατικό Κέντρου Ηρακλείου με αφορμή το θέμα που ανέκυψε με τις διορθώσεις στο χαράτσι.

Η Διοίκηση του ΕΚΗ  στην επιστολή αναφέρει πως ενώ οι πολίτες μετά από χρονοβόρες διαδικασίες κατάφεραν να διορθώσουν τα λάθη που υπήρχαν στα τετραγωνικά μέτρα των ιδιοκτησιών τους και η ΔΕΗ έκανε τις αντίστοιχες διορθώσεις στους λογαριασμούς, έρχεται το Υπουργείο να ξεκαθαρίσει ότι έχει κλείσει το σύστημα και οι υπηρεσίες δεν μπορούν να κάνουν διόρθωση υποχρεώνοντας τους πολίτες να πληρώνουν υπέρογκα ποσά.

Η επιστολή αναφέρει:

"Κύριε Υπουργέ,

Μέχρι πότε θα εμπαίζεται τον Ελληνικό λαό με φόρους, φόρους, χαράτσια, επιβαρύνσεις με αναδρομική ισχύ που οδηγούν τον Ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση και εσείς μιλάτε για ανάπτυξη, για ανάσχεση της ανεργίας, και καλύτερες μέρες.

Μήπως ζείτε σε άλλη χώρα και δεν βλέπετε την φτώχεια , την ανέχεια της κοινωνίας;

Βγείτε να μας πείτε ένα μέτρο που έχετε πάρει για να δώσετε έστω και ένα ψήγμα αισιοδοξίας στον Ελληνικό λαό, μπορούμε να σας πούμε πολλά, αλλά ξέρουμε ότι πάνε χαμένα όπως και τόσα άλλα.

Σας λέμε όμως ένα πρόβλημα από τα πολλά, όχι για να το λύσετε, αλλά για να δείτε πόση ανικανότητα ή σκοπιμότητα, που είναι ακόμα χειρότερο, σας διέπει και εσάς και τους θεοχάρηδες που έχουν βαλθεί να απαξιώσουν κάθε έννοια δικαίου του Ελληνικού λαού.

Έρχονται καθημερινά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αρκετοί συνδημότες μας τρομοκρατημένοι που ενώ με ένα σωρό διαδικασίες διόρθωσαν τα στοιχεία των ιδιοκτησιών τους (λάθη των Δήμων για τα τετραγωνικά μέτρα) για να μην πληρώνουν διπλάσιο και τριπλάσιο χαράτσι στη ΔΕΗ που επιτέλους εδέησε και το διόρθωσε στους λογαριασμούς.

Το Υπουργείο σας, λέει ότι έχει κλείσει το σύστημα και οι υπηρεσίες σας δεν μπορούν να κάνουν διόρθωση υποχρεώνοντας τους πολίτες να πληρώνουν υπέρογκα ποσά ( βάση των τετραγωνικών που δεν έχουν ).

Επίσης επικαλείστε ότι θα μας κάνετε αναγκαστικά είσπραξη και κατάσχεση λόγο χρεών ΕΕΤΗΔΕ.

Έπρεπε να ντρέπεστε το λιγότερο."
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!