ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Στον Δήμο Βιάννου ο νέος διοικητής Λιμενικών Υπηρεσιών Κρήτης

Στον Δήμο Βιάννου ο νέος διοικητής Λιμενικών Υπηρεσιών ΚρήτηςΕπίσκεψη στον Δήμαρχο Βιάννου Παύλο Μπαριτάκη  πραγματοποίησε   ο νέος Διοικητής των Λιμενικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπλοίαρχος κος  Γιώργος Σεφεριάδης  συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Καστρίου  Αρχικελευστή Λ/Σ Μιχαήλ Μηλάκη και τον Πλωτάρχη Λ/Σ  Γιώργο Δραμητινό.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Σεφεριάδη  με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ευχόμενος κάθε επιτυχία  στο δύσκολο έργο  που έχει μπροστά του.   Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της ακτογραμμής κατά μήκος των παραλιών  του Δήμου , και ειδικότερα το σημαντικό θέμα της διάβρωσης των ακτών ανατολικά των λιμενικών καταφυγίων Καστρίου και Άρβης . Μάλιστα τον ενημέρωσε ότι ο Δήμος ολοκληρώνει την μελέτη για την αποκατάσταση της παραλίας Καστρίου Κερατόκαμπου και ζήτησε την συνδρομή των υπηρεσιών του Λ/Σ για την αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου λόγου των διαβρώσεων μέχρι την εφαρμογή της μελέτης.
Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο νέος Διοικητής  συμφώνησαν να διατηρούν στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους ενώ  εξέφρασαν την βεβαιότητα της άριστης συνεργασίας μεταξύ τους.
ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ

πηγη: http://www.candianews.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!