ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γάτα έπεσε μέσα στην φωτιά για να σώσει τα μικρά της!!!


Δεν ήταν γάτα σαλονιού ούτε είχε μάθει να ζει σε σπίτι. Η Scarlett ήταν μια αδέσποτη γάτα που ζούσε σε μια αποθήκη στη Νέα Υόρκη και καθημερινά έδινε μάχη για την επιβίωση στους δρόμους …
της πόλης. Μόλις είχε γεννήσει 5 γατάκια και έπρεπε να τα ταΐσει. Για κακή της τύχη μια φοβερή πυρκαγιά ξέσπασε στην αποθήκη που έβαλε σε κίνδυνο τα μικρά της, τα οποία ήταν μόλις 4 εβδομάδων και παγιδεύτηκαν στις φλόγες χωρίς να μπορούν από μόνα τους να κάνουν τίποτα για να γλιτώσουν. Η Scarlett δεν το σκέφτηκε στιγμή. Μπήκε και βγήκε στο κτήριο 5 φορές σώζοντας από βέβαιο θάνατο τα μωρά της, μεταφέροντάς τα στο απέναντι πεζοδρόμιο για προστασία.



Η ίδια έπαθε εγκαύματα 3ου βαθμού και σχεδόν τυφλώθηκε εξαιτίως των καπνών και των φλογών, ενώ τα αυτιά και τα πόδια είχαν καεί. Η ίδια και τα 5 μωρά μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρικό κέντρο σε άθλια κατάσταση και εν τέλει μόνο τα 4 σώθηκαν. Τα μάτια της ανέκτησαν σταδιακά την όρασή τους και η ίδια ανάρρωσε σιγά-σιγά. Τα μωρά υιοθετήθηκαν και η ίδια έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της με μια γυναίκα που την πήρε μαζί της να την περιθάλψει. Επιπλέον η Scarlett έλαβε βραβείο για τον ηρωισμό της από τη Βασιλική Εταιρεία.



Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!