ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Τραγωδία: 3 παιδιά ηλικίας 18, 20 και 21 ετών νεκρά σε τροχαίο


​Στα μαύρα έχει ντυθεί η τοπική κοινωνία του Στεφανοβικείου, από την είδηση ότι σήμερα τα ξημερώματα στο 36ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας, σημείωθηκε τροχαίο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρία παιδιά, ηλικίας 18, 20 και 21 χρονών αντίστοιχα. Όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά επέστρεφαν στα χωριά τους μετά από μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν.


Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Λάρισα ενώ η νταλίκα με την οποία συγκρούστηκε, είχε κατεύθυνση προς Βόλο.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο ο νεαρός οδηγός όσο και οι δύο κοπέλες, οι οποίες ήταν αδελφές, που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο ήταν άσχημα χτυπημένο, από την πλευρά του οδηγού μέχρι πίσω (στο αριστερό μέρος) όπου φαίνεται ότι στο πίσω κάθισμα καθόταν η μια από τις δύο αδελφές.

Στο χωριό, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και όλοι δηλώνουν συγκλονισμένοι ενω τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς των παιδιών.

Ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας, που μετέφερε φρούτα, υπέστη σοκ και συνελήφθη, ενώ προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

star.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!