ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Καταδίκη ζευγαριού που βασάνιζε τα παιδιά του!
Θύματα βασανισμού από τους ίδιους τους γονείς τους ήταν δύο παιδιά 9 και 10 ετών, στην Κατερίνη
Θεσσαλονίκη


Άγρια βασανιστήρια είχαν υποστεί από τους ίδιους τους γονείς τους ένα κορίτσι και ένα αγόρι 9 και 10 ετών αντίστοιχα, σε χωριό της Κατερίνης. Οι γονείς καταδικάστηκαν σε 15ετή κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της δίκης, οι γονείς ανάγκαζαν τα παιδιά να κλέβουν και αν γυρνούσαν με άδεια χέρια, τα τιμωρούσαν με βασανιστήρια.

Κατά το κατηγορητήριο, τα έδεναν πισθάγκωνα και τα χτυπούσαν με πλάστη ή με βέργα, τα έβγαζαν να κοιμηθούν γυμνά έξω, έκαιγαν τα χέρια τους με τσιγάρο ή πυρακτωμένη μεταλλική βέργα. Άλλες φορές, τα άφηναν νηστικά ενώ οι ίδιοι έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά τους.Οι γιατροί που εξέτασαν τα δύο αδελφάκια, διαπίστωσαν πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα στο σώμα τους.

Η εισαγγελέας της έδρας παρομοίασε τη ζωή των παιδιών με τις συνθήκες κράτησης σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες. Και οι δύο, αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, μέχρι την εξέταση της υπόθεσης στο Εφετείο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία δασκάλου που είδε σημάδια κακοποίησης στα σώματα των παιδιών. Τα δύο αδέλφια φιλοξενούνται σε ίδρυμα ανηλίκων στην Καβάλα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!