ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Βγήκε από το Βενιζέλειο νοσοκομείο ο Πέτρος Ινιωτάκης μετά τη θεαματική βελτίωση της υγείας του


Η επιτυχημένη πολύωρη χειρουργική έπεμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο κ. Πέτρος Ινιωτάκης, σε συνδυασμό με την ομαλή εξέλιξη της υγείας του, οδήγησαν τον αντιδήμαρχο στο σπίτι του, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία των τραυμάτων

"Ο τραυματισμός αυτός έγινε με σκοπό να προκαλέσει μόνιμη βλάβη ή και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του. Είχε πολλά θλαστικά τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής και το πρόσωπο. Είχε συντριπτικό καταγμα στο ζυγωματικό, είχε οστικές παρασχίδες στην κοιλότητα που κρατάει το μάτι, κάταγμα σε ένα κομμάτι της κάτω γνάθου. Όλα όμως έχουν αποκατασταθεί πλέον", ανάφεραν χθες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου οι θεράποντες γιατροί, οι οποίοι είπαν ότι δυνητικά θα μπορούσαν να επιφέρουν και το θάνατο ή να τον οδηγήσουν σε τύφλωση στο δεξί μάτι.

Η χειρουργική επέμβαση που έγινε ήταν επιτυχής και η εξέλιξη της υγείας του κ. Ινιωτάκη είναι ομαλή. Θα χρειαστεί όμως μεγάλο διάστημα για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Αναζητούν τους υπόπτους

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που ερευνουν την υπόθεση έχουν στη διάθεση τους στοιχεία, που δυνητικα μπορεί να τους οδηγήσουν κάπου.

Οι κίνησεις των δραστών της φονικής ενέδρας που στήθηκε στον κ. Ινιωτάκη, ο οποίος ζει από θαύμα, αφού τα χτυπηματα που δέχτηκε δεν του προκαλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά, φαίνεται πως έχουν καταγραφεί από κάποιες από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν τα καταστήματα του κέντρου της πόλης.

"Δεν είχα προηγούμενα με κανένα"

"Δεν είχα προηγούμενα με κανένα", φερεται να είπε ο Πέτρος Ινιωτάκης στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση για όλα όσα έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Στη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσης του ο αντιδήμαρχος περιέγραψε όσα βίωσε εκείνες τις στιγμές που δέχτηκε τη μαφιόζικη επίθεση από τους άγνωστους δράστες. Μια επίθεση η οποία πιθανότατα δεν είχε στόχο απλά να του προκαλέσει τραύματα και να του σταλεί με αυτό τον τρόπο κάποιο μήνυμα. Ήταν μια επίθεση με δολοφονικά κίνητρα, όπως ισχυρίζονται και οι γιατροί που τον χειρούργησαν.
CretePlus.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!