ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Άνοιξε επιτέλους το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ενεργοποιήσεις .








Άνοιξε κατά τη μία το μεσημέρι , μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από την ΟΑΣΝΗ ,το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ενεργοποιήσεις δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης κι όλα δείχνουν πως από αύριο κιόλας θα μπορούν οι δικαιούχοι να μεταβαίνουν στις Ενώσεις τους για να προχωρούν στη διαδικασία των ενεργοποιήσεων.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη o αρμόδιος διευθυντής της ΕΑΣΗ Μανόλης Γαρεφαλάκης σήμερα δοκιμάζουν το σύστημα και ελπίζουν από αύριο να μπορούν να δεχθούν κόσμο στις εγκαταστάσεις της ΕΑΣΗ για να προχωρήσουν κανονικά στις ενεργοποιήσεις .

Να πούμε πως μόλις χθες, αντί για τις 16 Ιανουαρίου όπως αρχικά είχε ανακοινώσει ,ενεργοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η διαδικασία λήψης κωδικών για το έτος 2015 για τους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2015 μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας του Οργανισμού (online).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ επισημαίνει ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για κάθε παραγωγό ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής της αίτησης του το έτος 2014.

Οδηγίες για την λήψη κωδικού και την ενεργοποίησή του παρέχονται στην διαδικτυακή υπηρεσία του ενώ διευκρινίζεται πως δεν θα μπορούν να υποβάλλουν διαδικτυακώς την αίτηση τους όσοι δηλώνουν αγροτεμάχια που γεωχωρικά ανήκουν σε περισσότερες από μια περιφερειακή ενότητα (κύρια και συμπληρωματική) ή ζωικό κεφάλαιο.

πηγή :http://www.ekriti.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!