ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Βιάννος


Με σοβαρά προβλήματα βρίσκεται αντιμέτωπος εδώ και λίγες ώρες ο δήμος Βιάννου εξ αιτίας της έντονης βροχόπτωσης που δεν λέει να σταματήσει από τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι δρόμοι μετατρέπονται σε ποτάμια και τα νερά να παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από την εφημερίδα «Ηχώ της Βιάννου» ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο Κέντρο Υγείας παρασύρθηκε από τα νερά, έκλεισε τη ροή των όμβριων σε χείμαρρο με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν 2 με 3 σπίτια στην Ανω Βιάννο.











Επίσης μπροστά στο δημαρχείο που είναι σταθμευμένα οχήματα του δήμου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα καθώς τα νερά έχουν παρασύρει πολλά φθαρτά υλικά.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής κ. Παύλο Μπαριτάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr τα προβλήματα είναι μεγάλα. Το οδικό δίκτυο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές ενώ δεν είναι λίγες οι καλλιέργειες οι οποίες έπεσαν θύματα του καιρού.

Αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες γύρω από το Κέντρο Υγείας για να μην έχουμε πλημμυρισμένα σπίτια, ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ο οποίος εκτίμησε πως όταν η κακοκαιρία κοπάσει, το μέγεθος της ζημιάς θα είναι πιο ξεκάθαρο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!