ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Νίκης από το Ηράκλειο



Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, οι Κρητικοί έδειξαν για άλλη μία φορά, το μεγαλείο της ψυχής τους και η 14χρονη Νίκη υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση, στις ΗΠΑ!

Για ακόμη μία φορά, η ανθρώπινη αλληλεγγύη και το κρητικό φιλότιμο απέδειξαν ότι αντέχουν στην κρίση και ότι οι αξίες και η ανθρωπιά δεν χάθηκαν. Τουλάχιστον όχι ακόμα…

Η ιστορία της μικρής Νίκης συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Προσβεβλημένη από μία πολύ σοβαρή ασθένεια, έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα του Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ, καθώς σε κανένα ελληνικό ή ευρωπαϊκό νοσηλευτικό ίδρυμα δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί, με επιτυχία, η κατάσταση του κοριτσιού.

Η χειρουργική επέμβαση, στην οποία έπρεπε να υποβληθεί η μαθήτρια του Γυμνασίου, ήταν ιδιαίτερα ακριβή, καθώς εκτιμάται ότι το κόστος αγγίζει τα 150.000 ευρώ.

Με παρέμβαση του «Ράδιο Κρήτη» και με τη βοήθεια του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό για να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες της οικογένειας και αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια της γραφειοκρατίας, η μικρή Νίκη από το Ηράκλειο ταξίδεψε για την Αμερική.

Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ είχε αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και όπως διαβεβαίωσε τον Ηρακλειώτη βουλευτή, Σωκράτη Βαρδάκη, το θέμα εγκρίθηκε από τον Οργανισμό σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξαιτίας της δεινής οικονομικής της κατάστασης, καθώς ο πατέρας είναι άνεργος και η μητέρα εποχική εργαζόμενη, δόθηκε η έγκριση για τραπεζικό λογαριασμό στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, προκειμένου όποιος ήθελε να μπορούσε να βοηθήσει την οικογένεια.

Πράγμα που έγινε, και πλέον η μικρή Νίκη σκέφτεται μόνο την ανάρρωση και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον!
http://ekriti.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!