ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Bίντεο και οι φωτογραφίες από τον σεισμό των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ



"Κόβουν την ανάσα" τα βίντεο και οι φωτογραφίες με την γη να μοιάζει σαν σκισμένο χαρτί μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο Νεπάλ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Αστυνομίας, τα θύματα ανέρχονται σε τουλάχιστον 1.130, ενώ το Γερμανικό Πρακτορείο, επικαλούμενο νεπαλέζο υπουργό, κάνει λόγο για 1.457 νεκρούς.

Οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 1.700, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ανθρώπων που παραμένουν παγιδευμένα στα συντρίμμια ερειπωμένων κτηρίων.

Ο σεισμός προκάλεσε επίσης χιονοστιβάδες στο Έβερεστ, και υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες από ορειβάτες-οδηγούς πως το χιόνι έχει σαρώσει καταυλισμούς ορειβατών. Νεπαλέζος αξιωματούχος δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο βουνό.

Παράλληλα, υπάρχουν φόβοι πως ορειβατικές ομάδες μπορεί να έχουν αποκλειστεί σε διάφορα σημεία των Ιμαλαΐων.

Η συγκεκριμένη σεισμική δόνηση είναι η σφοδρότερη των τελευταίων 81 ετών, όπως γνωστοποίησε ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Εικόνες που "παγώνουν το αίμα"

Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδίας.

Δρόμοι σκισμένοι στα δύο σαν μία κόλλα χαρτί. Σπίτια γκρεμισμένα, μία πόλη που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και κτίρια που έμελλε να γίνουν τάφοι για εκατοντάδες ανθρώπους.







































Πηγή: με πληροροφορίες από newsit.gr/skai.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!