ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονη -17 οι τραυματίες από τον κεραυνό στην Κνωσσό



Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης νοσηλεύεται η 30χρονη Ρωσίδα η οποία υπέστη ανακοπή όταν έπεσε κεραυνός στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται συνολικά σε 17.

Ο κεραυνός "έπεσε" στις 10 περίπου το πρωί, σε δέντρο κάτω από το οποίο είχε συγκεντρωθεί ένα γκουπ Ρώσων τουριστών για να προστατευθούν από τη βροχή.

Η άτυχη Ρωσίδα, υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την επανέφεραν στη ζωή. Αφού οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, στη συνέχεια προχώρησαν σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα της 46χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εσωτερικό θερμικό έγκαυμα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας της 30χρονης.



Έγκυος υπέστη σοκ - Έκλεισε ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού

Στο τόπο του συμβάντος, μετά το "χτύπημα" του κεραυνού επικράτησε πανικός.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι τραυματίες φώναζαν πως δεν αισθάνονται τα πόδια τους.

Από τον πανικό που προκλήθηκε στο σημείο μια έγκυος γυναίκα η οποία εργάζεται στον αρχαιολογικό χώρο υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε και αυτή στο Βενιζέλειο με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει καμία ανησυχία σύμφωνα με τους γιατρούς.

Επτά τραυματίες έχουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και στα πόδια και έχουν μεταφερθέι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ σε κατάσταση σοκ.

Να σημειωθεί πως στον χώρο υπάρχουν αλεξικέραυνα. Μετά το περιστατικό ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού έκλεισε.



Επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες στα νοσοκομεία.

Το απίστευτο περιστατικό μεταδόθηκε λίγο πριν τις 10:00 από το Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Κώστα Συλιγάρδου "Πυξίδα".

Στο Βενιζέλειο ο Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ

Την τραυματία από κεραυνό τουρίστρια που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου θα επισκεφθεί ο Υποδιοικητής 7ης ΥΠΕ Κρήτης Στέλιος Δημητρακόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας της, ενώ σε τηλεφωνική του επικοινωνία ενημερώθηκε για τους τουρίστες που τραυματίσθηκαν ελαφρότερα, εξετάσθηκαν και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο ΠΑΓΝΗ.
http://flashnews.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!