ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ενα ακόμη χρυσό βραβείο για το κρητικό ελαιόλαδο


Στην κορυφή των ελαιολάδων βρίσκεται το κρητικό προϊόν, όπως αποδεικνύεται από το νέο βραβείο που απεσπασε ένα ακόμη "δικό" μας λάδι
Το χρυσό πήρε η Terra Creta στον διαγωνισμό TERRAOLIVO 2015, Χρυσό βραβείο απέσπασε το Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο ΠΟΠ Κολυμβάρι της Terra Creta, (Terra Creta PDO Kolymvari Chania Crete Extra Virgin) στον πρόσφατο διαγωνισμό TERRAOLIVO, που έγινε τον Ιούνιο του 2015, στο Ισραήλ.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Terra Creta, μια 100% κρητική εταιρεία, ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων, στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα σύγχρονο, πιστοποιημένο ελαιουργείο. Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε πολύ λίγα χρόνια αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 45 χώρες και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε πληθώρα διεθνών διαγωνισμών.

Ανέπτυξε πρώτη ένα πρωτοποριακό σύστημα on-line ιχνηλασιμότητας ελαιολάδου, ενώ σε συνεργασία με τους παραγωγούς του Κολυμβαρίου παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους ποιοτικής αξιολόγησης, έκθλιψης και διαχείρισης του ελαιοκάρπου στο υπερσύγχρονο ελαιουργείο της. Στην γκάμα των προϊόντων της, εκτός από ποιοτικό εξαιρετικό παρθένο ή βιολογικό ελαιόλαδο, συμπεριλαμβάνονται βαλσάμικο ξύδι, και ποικιλία από επιλεγμένες ελληνικές ελιές».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!