ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Κοζάνη η κηδεία του Στάθη: "Φίλε και συν-αδερφέ Στάθη καλό σου ταξίδι"Βαρύ είναι το πένθος από την τελευταία πράξη του δράματος που γράφτηκε χθες το βράδυ, όταν ο Στάθης Λαζαρίδης "έσβησε" μετά από 8 χρόνια μάχης για τη ζωή.

Ο Στάθης, "έφυγε" από τη ζωή περίπου στις 22.00 χθες το βράδυ, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Η κατάσταση της υγείας του Στάθη που βρισκόταν σε άγρυπνο κώμα, είχε επιδεινωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό ότι είχε πάθει σηψαιμία ενώ είχε γίνει και έκκληση για αίμα.

Συντετριμμένοι από τον χαμό του θανάτου του Στάθη είναι η οικογένεια, οι συγγενείς αλλά και οι συνάδελφοί του. Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση - αποχαιρετιστήριο:


Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας θρηνεί το χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας Ευστάθιου Λαζαρίδη. Του ΉΡΩΑ Στάθη που τα τελευταία 8 χρόνια έδινε καθημερινά τη δική του μάχη για να. κρατηθεί στη ζωή.

Η 5η Νοεμβρίου 2007, ημέρα που δέχθηκε ο Στάθης την άνανδρη επίθεση στον ορεινό Μυλοπόταμο, έχει γραφτεί με μελανά γράμματα στην ιστορία της Κρήτης.

Εκφράζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Λαζαρίδη και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Φίλε και συν - αδελφέ Στάθη καλό σου ταξίδι !!!


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του το τελευταίο αντίο

Αύριο το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία τον Στάθη Λαζαρίδη. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Τσοτύλι του δήμου Βοΐου Κοζάνης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!