ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Σοκ στην Βιάννο: Πήγε να σβήσει τη φωτιά και κάηκε ζωντανός!



Mία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στον Κρεββατά της Βιάννου με θύμα έναν 50χρονο άνδρα από τη Ρουμανία που στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά, κάηκε ζωντανός!
Όλα ξεκίνησαν όταν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού όπου διέμενε ο άτυχος άνδρας, ξέσπασε πυρκαγιά στις άδειες κυψέλες μελισιού που διατηρούσε. Γρήγορα οι φλόγες επεκτάθηκαν και μέσα στο σπίτι. Στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά, τυλίχθηκε ο ίδιος στις φλόγες με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Το πτώμα του άτυχου εντόπισαν οι πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr ο Ρουμάνος ζούσε μόνος χωρίς γυναίκα και παιδιά ενώ ο μόνος συγγενής που είχε στο χωριό ήταν μία ξαδέλφη του. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, ο 50χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλκοολικός, είχε έρθει στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον αφού στη χώρα του ήταν άστεγος...
Από την πλευρά της η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα πέραν της εγκληματικής ενέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν μαρτυρίες συγχωριανών που λένε ότι τον είδαν το πρωί να πηγαίνει κάπου και στη συνέχεια να επιστρέφει, ωστόσο έδειχνε να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην είσοδο του σπιτιού. Στο σημείο και ο ιατροδικαστής.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!