ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Έκκληση να βρεθεί δότης για την 20χρονη Χανιώτισσα - Νέα εθελοντική λήψηΈκκληση για να βρεθεί δότης μυελού των οστών για μια 20χρονη Χανιώτισσα που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Για τον λόγο αυτό οργανώνεται εθελοντική λήψη, με ανώδυνη και εύκολη τεχνική (λήψη σάλιου) για ανεύρεση δότη μυελού των οστών.

Οι συγγενείς της 20χρονης κοπέλας παρακαλούν όλους τους Χανιώτες να δώσουν λιγότερο από 5 λεπτά από τη ζωή τους προκειμένου να δώσουν σε ένα νέο κορίτσι το δικαίωμα να ονειρευτεί ξανά και να συνεχίσει τη ζωή της από εκεί που την άφησε.


Νέα εθελοντική λήψη δείγματος (σάλιου) διοργανώνεται στο Ενοριακό Κέντρο Κουνουπιδιανών, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, από τις 9.00 - 14.00.


Επίσης, όποιος επιθυμεί να δώσει δείγμα μπορεί να απευθυνθεί και στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης Ορίζοντας από τις 9.00 - 15.00 καθημερινά εκτός Κυριακής.

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που βρεθεί συμβατός δότης, η διαδικασία λήψης μυελού των οστών έχει εξελιχθεί, έχει απλοποιηθεί και γίνεται με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της αιμοδοσίας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!