ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Στο σχολείο «φάντασμα» της Βιάννου, μαθήτρια τραυματίστηκε από κουρτινόξυλο - Προβληματισμός στην τοπική κοινωνία


Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λύκειο της Βιάννου, όταν σιδερένιο κουρτινόξυλο έπεσε και τραυμάτισε μαθήτρια της Γ' Λυκείου.


Η μαθήτρια στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς πρόλαβε να σκύψει με αποτέλεσμα το κουρτινόξυλο να πέσει στο πόδι της και να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Αμέσως η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με την ίδια ευτυχώς να μην διατρέχει κίνδυνο.

Το περιστατικό ωστόσο έχει προκαλέσει προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, καθώς το θέμα της ακαταλληλότητας του σχολικού κτιρίου είναι γνωστό εδώ και χρόνια στη σχολική , αλλά και στην δημοτική κοινότητα.

Όπως αναφέρει η «ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ» ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο ίδιος δηλώνει ότι εδώ και χρόνια έχουν γίνει οι σχετικές μελέτης κτιριακής αποκατάστασης του κτιρίου ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχουν εξευρεθεί τα κονδύλια .

Ενώ προσθέτει ότι: "Ζητάμε εδώ και χρόνια να μπει το σχολείο σε ένα χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα για την εξεύρεση κονδυλίου ύψους 850.000 ευρώ σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν κάνει τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου. Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης και ευελπιστώ σύντομα να έχουν ανακοινώσεις."
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!