ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Μετανάστες επιτέθηκαν σε πολίτη που τους προσέφερε φαγητό…



Αχαριστία άνευ προηγουμένων δείχνουν οι «πρόσφυγες» προς τους Έλληνες που προσπαθούν να τους δώσουν ένα χέρι βοηθείας με δικά τους έξοδα και δικό τους κόπο. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα, που δείχνει πόσο εκτιμούν οι «επισκέπτες» μας τη χώρα που τους φιλοξενεί, είναι αυτό που έγινε χθες στον Πειραιά, σύμφωνα με καταγγελία πολίτη.

Ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να πληρώσει σε έναν φούρνο για να φτιαχτούν 300 σάντουιτς, τα οποία θα δίνονταν στους μετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι. Όταν τα σάντουιτς έφτασαν με ταξί στον Πειραιά, οι «πρόσφυγες», αντί να ευχαριστήσουν τον ταξιτζή και κατ’επέκταση να χαρούν με την ευγενική χειρονομία, άρχισαν να χτυπούν το ταξί και να απειλούν ότι θα σκοτώσουν τον οδηγό.

Ο λόγος; Επειδή τα σάντουιτς μέσα είχαν ζαμπόν, το οποίο δεν τρώνε. Αφού ο ταξιτζής τους εξήγησε ότι δεν έφταιγε εκείνος, τους πρότεινε να βγάλουν το αλλαντικό και να τα φάνε σκέτα, με το τυρί.



Αλλά και πάλι, η ένταση δεν μειώθηκε. Απεναντίας, συνέχισαν να χτυπούν το αμάξι, δηλαδή την ιδιοκτησία του, απειλούσαν τη ζωή του και σαν μην έφταναν αυτά, πέταξαν τις κούτες με τα σάντουιτς πίσω στο αυτοκίνητο.

Τελικά, μοιράστηκαν σε εκκλησίες στη Νίκαια και τη Καλλιθέα για τα άτομα που πραγματικά τα είχαν ανάγκη.

http://voicenews.gr/index.php/ellada/64158-aisxos-metanastes-epitethikan-se-politi-pou-tous-prosefere-fagito.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!