ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Στο πλευρό των αγροτών και ο Δήμος Βιάννος – Στην Αθήνα ο Π. ΜπαριτάκηςΤο θέμα τω αγροτικών κινητοποιήσεων απασχόλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου που εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα. Όπως αποφασίστηκε στο αγροτικό συλλαλητήριο της Αθήνας θα συμμετάσχει και ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης εκπροσωπώντας την ΠΕΔ Κρήτης. Παράλληλα, την ημέρα του συλλαλητηρίου οι δημοτικές υπηρεσίες θα είναι κλειστές σε ένδειξη συμπαράστασης. Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βιάννου επισημαίνονται τα εξής:

«Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών που καταγγέλλουν και τάσσονται «κατά» των προωθούμενων μέτρων υπερφορολόγησης και της υπέρογκης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Στη σημερινή εποχή της κρίσης, ο πυλώνας Αγροτικής Ανάπτυξης μπορεί να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου καταδικάζει την εφαρμογή των νέων μέτρων ως καταστροφικών για τον αγροτικό κόσμο και τους παραγωγούς της χώρας και στηρίζει τους αγρότες – παραγωγούς, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και στην έξοδό της από την οικονομική κρίση.

Αποφασίζει τέλος το κλείσιμο των υπηρεσιών του Δήμου Βιάννου την Τετάρτη 08/03/2016 την οποία θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα.

Επίσης στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει και ο Δήμαρχος Βιάννου ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Κρήτης.

Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στο Συντονιστικό Όργανο Αγροτών της Κρήτης , να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο και να αποσταλεί στο γραφείο του κ. Πρωθυπουργού, στους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στους κ.κ. βουλευτές του νομού Ηρακλείου, και στον κ. Περιφερειάρχη Κρήτης».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!