ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Το χρονικό του φρικτού τροχαίου-Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ο απολογισμός του δυστυχήματος



Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να συμβεί το μοιραίο και να θρηνεί σήμερα η Κρήτη τη ζωή ενός ακόμα νέου ανθρώπου ...

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος το ΙΧ που οδηγούσε ο 40χρονος άνδρας κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο. Στο ύψος του Αποσελέμη για άγνωστους λόγους ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με το τουριστικό λεωφορείο που κινούνταν στο δρόμο με κατεύθυνση το Ηράκλειο. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων παρασύρθηκε ένα ακόμα όχημα, χωρίς ωστόσο να τραυματισθεί κάποιος από τους επιβαίνοντες σε αυτό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώνεται ακαριαία ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ ενώ το λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε από τη γέφυρα που υπάρχει στο σημείο σε βάθος δέκα μέτρων. Για καλή τύχη των επιβατών του λεωφορείου το βαρύ όχημα δεν αναποδογυρίζει ενώ την πορεία του ανακόπτουν τα ελαιόδεντρα. Τραυματίζονται δυο επιβαίνοντες καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου ελαφρά στο χέρι. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους παραλαμβάνουν και τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.


Στο σημείο έσπευσαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τη Χερσόνησο και ένα της ΕΜΑΚ με συνολικά 10 υπαλλήλους, ενώ για αρκετή ώρα επικράτησε μποτιλιάρισμα στο σημείο.


http://www.cretalive.gr/crete/to-chroniko-toy-frichtoy-trochaioy-h-moiraia-sygkroysh-kai-h-ptosh-toy-leoforeioy
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!