ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Στα μαύρα η Βιάννος, "Έφυγε" ο Δημοσθένης...






Βαρύς ο πόνος και μεγάλη θλίψη στην κοινωνία της Βιάννου και όχι μόνο, στην είδηση του θανάτου του 22χρονου Δημοσθένη Καρτσάκη.


Ο άτυχος νέος που εδώ και καιρό νοσηλευόταν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα έπειτα από τροχαίο, υπέκυψε στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του τους δικούς του τους φίλους του αλλά και τη Βιάννο.

Το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιβαρυνθεί, ενώ τα τελευταία 24ωρα ήταν κλινικά νεκρός και μόνο η καρδιά του τον κρατούσε στη ζωή, και παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν, τελικά ο Δήμος δεν "κέρδισε" τη μάχη για την ζωή σκορπώντας θλίψη σε ολο το νησί που είχε γίνει μάρτυρας της περιπέτειας που είχε πέρυσι το καλοκαίρι με τη μηχανή του που έμελλε τελικα να αποβεί μοιραία για τη ζωή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 22χρονος Δημοσθένης Καρτσάκης απο το Λουτράκι της Βιάννου, το καλοκαίρι του 2016 και ενώ διέσχιζε με τη μηχανή του τον παραλιακό του Κερατοκάμπου, έπεσε και τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταξύ άλλων τραυμάτων.

Για λίγους μήνες ήταν υπό τη συνεχή επίβλεψη των γιατρών του ΠΑΓΝΗ και τον περασμένο Νοέμβριο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης.

Δυστυχώς όμως η μοίρα φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια, αυξανοντας τη λίστα των νεκρών στο βωμό της ασφάλτου και με μια ακόμη οικογένεια να ντύνεται στα μαύρα εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος.

Αυριο το στερνό αντίο, του Δημοσθένη

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!