ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Ρέθυμνο - Αυτοκτόνησε ο παιδεραστής

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις 11:30 το πρωί ο 50χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου στην ΕΑΡ, που φέρεται να ασέλγησε σε δυο 14χρονα κορίτσια και είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές χθες.
Ο 50χρονος παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών  είχε αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθυμνου όπου υπεβλήθει σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που όμως δεν του έσωσε τη ζωή.
Όλα ξεκίνησαν όταν έφθασαν καταγγελίες στις αρχές σύμφωνα με τις οποίες ο 50χρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια.
Άμεσα η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία, στην οποία συμπεριέλαβε τις σχετικές καταγγελίες- καταθέσεις και την παρέπεμψε στην Εισαγγελία Ρεθύμνου. Η δικογραφία με τη μορφή του κατεπείγοντος διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα στην  ανακρίτρια, η οποία χθες το μεσημέρι εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 50χρονο.
Λίγο πριν τις οκτώ χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν τον 50χρονο σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Ρεθύμνου και άμεσα τον συνέλαβαν, έχοντας στα χέρια τους το ένταλμα.
Στη συνέχεια, μαζί με τον Εισαγγελέα, τον οδήγησαν στο σπίτι του, προκειμένου να κάνουν τη σχετική έρευνα, όπου και αυτοτραυματίστηκε ο 50χρονος.
Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου
Η κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και όλης της Κρήτης παρακολουθεί μουδιασμένη τα τεκταινόμενα, καθώς πριν προλάβει καλά-καλά να συνέλθει από την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον προπονητή μπάσκετ Νίκο Σειραγάκη στις αρχές του μήνα, "βουλιάζει" ξανά σε μία νέα υπόθεση παιδεραστίας, με πρωταγωνιστή και πάλι εκπαιδευτικό, και πάλι προπονητή, αυτή τη φορά στίβου κοριτσιών.
Τα δύο κορίτσια που κατήγγειλαν την ασέλγεια σε βάρος τους από τον 50χρονο, κινητοποιήθηκαν μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Σειραγάκη, πήγαν στην ασφάλεια Ρεθύμνου και κατήγγειλαν όσα είχαν βιώσει, το 2010.
Πηγή: flashnews.gr - cretalive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!