ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

"Καταδικασμένο" να μην πηγαίνει στο σχολείο 6χρονο αγόρι!


Έκκληση προς το δήμο Χερσονήσου απευθύνει η Βαρβάρα Ζαφειροπούλου μέσω του Cretalive, προκειμένου το 6χρονο αγοράκι της να μπορέσει να καθίσει ξανά στα θρανία


"Καταδικασμένο" να μην πηγαίνει στο σχολείο 6χρονο αγόρι
Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι γονείς του αλλά και ένα λεωφορείο ... που ποτέ δεν ήρθε, "καταδικάζουν" το 6χρονο αγοράκι της Βαρβάρας Ζαφειροπούλου από την Επισκοπή να μένει μακριά από τη γνώση.

Την ώρα που τα συνομήλικά του παιδιά με ενθουσιασμό μαθαίνουν τα πρώτα τους γράμματα, ο γιος της οικογένειας της Βαρβάρας Ζαφειροπούλου αναγκάζεται να μένει μακριά από τα θρανία της πρώτης δημοτικού, όπου φοιτά φέτος, εξαιτίας της αδυναμίας να μεταβεί στο σχολείο!

Όπως εξηγεί η μητέρα του παιδιού, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν μείνει χωρίς δουλειά, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να μεγαλώσουν τον 6χρονο γιο και το μωρό τους. Η οικογένεια μένει στην Επισκοπή, ενώ το σχολείο του παιδιού απέχει 6 χλμ. από την κατοικία της οικογένειας. Η απόσταση είναι υπερβολικά μεγάλη για να τη διανύσει το παιδί πεζό, ενώ τα σχολικά δρομολόγια που εκτελούνται από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, "εξαιρούν" τον 6χρονο.

Όπως λέει η Βαρβάρα Ζαφειροπούλου, αν και είχε λάβει την υπόσχεση ότι το σχολικό λεωφορείο θα περνάει καθημερινά για να παραλαμβάνει το παιδί και να το μεταφέρει στο σχολείο, αυτό δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να πηγαίνει στο σχολείο.

Έκκληση προς το δήμο Χερσονήσου απευθύνει η άνεργη μητέρα, ζητώντας να παρέμβει προκειμένου να εξασφαλιστεί μία θέση για το παιδί της στο λεωφορείο αλλά και σε ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο η γνώση εξασφαλίζει..
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!