ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. που αρνήθηκε την αμοιβή του!


Θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα, ο πολύ γνωστός λογιστής και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης αποφάσισε να μη...
λάβει την ετήσια αμοιβή του και να την προσφέρει για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της περιοχής! 

Μόνο συγχαρητήρια και πολλά μπράβο αξίζουν στον κ. Σταυρακάκη, ο οποίος, έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό, προσέφερε την ετήσια αμοιβή του για να λυθούν κάποια από τα προβλήματα του Κ.Υ.

Όσοι γνωρίζουν τον κ. Σταυρακάκη, ξέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδέποτε έχει βάλει το "εγώ πάνω από το εμείς". Είναι ένας πολίτης, ευηπόληπτος, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, με τους συνανθρώπους του να έχουν να πουν μόνο καλές κουβέντες!

Επιτυχημένος λογιστής στο επάγγελμα, όλα τα χρόνια, έχει βοηθήσει ούκ ολίγες φορές όσους είχαν ανάγκη, χωρίς ποτέ να σκεφτεί το προσωπικό κόστος.

Μακάρι όλοι οι έχοντες ενασχόληση με τα Κοινά, να κουβαλούσαν τα μυαλά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, γιατί τότε ίσως να είχε μπει η χώρα μας σε άλλη τροχιά, από αυτή στην οποία βρίσκεται σήμερα.
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο Μηνά! Ως οικογένεια, αισθανόμαστε περηφάνεια γι'αυτήν σου την πράξη. Να έχεις πάντα την υγεία σου και να μεγαλουργείς με το αίσθημα προσφοράς που σε διακατέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!