ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μυστηριώδης θάνατος 24χρονου....


Μυστηριώδης θάνατος 24χρονου
Συναγερμό σήμανε στις διωκτικές Αρχές Μεσαράς ο περίεργος θάνατος ενός 24χρονου αλλοδαπού τον οποίο βρήκαν νεκρό χθες το πρωί ομοεθνείς του επάνω στο κρεβάτι.
Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Πακιστάν ο οποίος διέμενε σε ένα σπίτι στο Αντισκάρι μαζί με συμπατριώτες του. Χθες το πρωί όπως είπαν οι φίλοι του άτυχου 24χρονου στην αστυνομία, ο 24χρονος δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι του για να πάει στο μεροκάματο.
Όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν επειδή αργούσε να σηκωθεί διαπίστωσαν ότι δεν ανέπνεε και δεν είχε τις αισθήσεις του. Τότε μόνο κατάλαβαν ότι ήταν νεκρός.
Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι όπου έμεναν οι αλλοδαποί είδαν τον άτυχο 24χρονο νεκρό στο κρεβάτι του και έδειχνε «σαν να ήταν νεκρός».
Από την πρώτη αυτοψία που έγινε ο θάνατος του νεαρού Πακιστανού φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία και τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά από τη νεκροψία- νεκροτομή που έχει ζητηθεί να γίνει στο άψυχο σώμα του αλλοδαπού. 
Οι συμπατριώτες του 24χρονου προσήχθησαν στο Α.Τ Μοιρών και εξετάστηκαν εάν γνωρίζουν κάτι χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος τους.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!