ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Adidas Open Run στο φρούριο Κούλε!


Αν αγαπάς το τρέξιμο, όποια και αν είναι η ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, πήγαινε με την παρέα σου στο Φρούριο Κούλε στις 15.00!


Adidas Open Run στο φρούριο Κούλε!
Η adidas και τα Cosmos Sport σε καλoυν να λάβεις μέρος στο adidas Open Run, μια μοναδική running εμπειρία, πολύ διαφορετική από ότι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μετά από 5 επιτυχημένα adidas open run σε κάθε γωνιά της Αθήνας, ερχόμαστε το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης! Αν αγαπάς το τρέξιμο, όποια και αν είναι η ηλικία ή το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, έλα με την παρέα σου στο Φρούριο Κούλε στις 3μμ και άφησε την adidas και τα Cosmos Sport να σου«δείξoυν το δρόμο» με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!
Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν ελεύθερα χωρίς χρονόμετρο και ανταγωνισμό σε μια διαδρομή, γεμάτη πρωτότυπες εκπλήξεις. Καθʼ όλη τη διάρκεια της διαδρομής εξειδικευμένοι προπονητές θα παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο σημείο εκκίνησης οι αθλούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα running προϊόντα της adidas, να πάρουν συμβουλές από τους adidas running experts καθώς και προπονητικά tips! Επίσης, όσοι αγαπούν το τρέξιμο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προπονηθούν μαζί με τους προπονητές και τα μέλη της adidas running team, της ομάδας που κατέλαβε την 1η θέση στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών του 2011.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν 5 ή 10 χιλιόμετρα σε μια μαγευτική διαδρομή δίπλα στην θάλασσα.Τα Cosmos Sport δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ωραία διοργάνωση, γιʼ αυτό και ετοίμασαν την CosmosRunning Team! Έλα στο κοντινότερο κατάστημα Cosmos Sport να δηλώσεις συμμετοχή και να δοκιμάσεις τη νέα running συλλογή της adidas. Με κάθε συμμετοχή, τα Cosmos Sport σας χαρίζουν ένα τεχνικό t-shirt adidas!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!