ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

"Μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας"

"Συμβαίνει σε όλα τα σουπερ μαρκετ νομίζω και αφορά τα προιόντα που πωλούνται με το κιλό στα ψυγεία (αλλαντικά τυροκομικά κρέας κτλ.). Ψωνίζω από τον Μασούτη (ελληνικό και το διαφημίζει) στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης στην οδό Καλλιθέας και πριν απο 2 μήνες πήγα με ένα φίλο ο....




οποίος μεγάλωσε στη Γερμανία και αγόρασα κασέρι σε φέτες.Ο φίλος μου παρατήρησε κάτι και αργότερα μου είπε πως με κλέβουν κι ότι το θέμα παίχτηκε πολύ στη γερμανική τηλεόραση.Όλοι οι υπάλληλοι ζυγίζουν τα προιόντα μαζί με το χαρτί χωρίς να βγάζουν απόβαρο.Από περιέργια ζύγισα το χαρτί και είναι 7-10 γρ. για αλλαντικα και τυροκομικά και σιγουρα περισσότερο για κρέας.Οπότε φανταστείτε να αγοράσετε 2 διαφορετικά κασέρια αλλαντικά και κρέας!35-40 γρ. χαρτιού που πωλούνται με 7-12 ? το κιλό μόνο από ένα άτομο κι από ένα κατάστημα.

Βγαίνει μεροκάματο!Ασφαλώς οι επαγγελματικές ζυγαριές έχουν ένδειξη για απόβαρο και κουμπί.Οπότε έκανα παρατήρηση στην υπάλληλο και μετά στον προιστάμενο ο οποίος ισχυρίστηκε πως θα το μεταφέρει στους ανωτέρους!Συνέχισα να ψωνίζω και η υπάλληλος συνέχισε να μη βρίσκει το κουμπί (πόσα μπορει να έχει!) αλλά σήμερα ήταν και προσβλητική.Ξαναμίλισα στον προιστάμενο ο οποίος αυτή τη φορα ισχυρίστηκε ότι αυτή είναι η γραμμή,ότι δεν είναι δικό του το μαγαζί κτλ."
αναγνώστης

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!