ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η Bild τρομοκρατεί τους τουρίστες


"Ποιες επιπτώσεις θα είχε όμως για τους τουρίστες μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και η επιστροφή της στη δραχμή;" διερωτάται


Η Bild τρομοκρατεί τους τουρίστες
"Τι επιπτώσεις θα έχει η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη για τους τουρίστες που θα επισκεφθούν τη χώρα;" διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild στον τίτλο ενός τρομολαγνικού δημοσιεύματος, που, ως μόνο στόχο μπορεί να έχει, το να αποτρέψει τους Γερμανούς τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα μας.
"Ταραχές, επεισόδια, φλεγόμενες γερμανικές σημαίες, αφίσες της Άνγκελα Μέρκελ με τη στολή των Ναζί, πικρόχολα σχόλια εναντίον των Γερμανών: όλα αυτά έχουν αποτρέψει τους Γερμανούς τουρίστες από το να ταξιδέψουν στην Ελλάδα -ενώ κάποιοι ακυρώνουν τις κρατήσεις τους ακόμα και την τελευταία στιγμή." αναφέρει το δημοσίευμα.
 "Ποιες επιπτώσεις θα είχε όμως για τους τουρίστες μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ και η επιστροφή της στη δραχμή;" διερωτάται η Bild και συνεχίζει:
"Στις 17 Ιουνίου οι Έλληνες εκλέγουν νέα κυβέρνηση, και η έξοδός τους από την Ευρωζώνη δεν αποκλείεται καθόλου. Εμπειρογνώμονες και πολιτικοί επισημαίνουν ότι σε αυτή την περίπτωση, θα επικρατήσει το απόλυτο χάος, ενώ θα παραλύσουν τα πάντα από τις απεργίες. Ένας οικονομολόγος μάλιστα, της βρετανικής τράπεζας Barclays, προειδοποίησε τους τουρίστες ότι θα πρέπει να συνυπολογίσουν -σε περίπτωση που επισκεφθούν την Ελλάδα-, έλλειψη σε τρόφιμα και καύσιμα, ενώ πρoσθέτει ότι η δυνατότητα μεταφοράς μετρητών θα είναι περιορισμένη" γράφει η Bild
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!