ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας – «Όχι» του ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας – «Όχι» του ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένος να διαχειριστεί επί τριήμερο την εντολή που θα λάβει στις 2 το μεσημέρι σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ως αρχηγός του δεύτερου κόμματος, εμφανίζεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Στόχος η συγκρότηση «κυβέρνησης της αριστεράς», έστω και αν δεν φτάνουν τα κουκιά, αφού ακόμα και αν απαντούσαν θετικά Αλέκα Παπαρήγα και Φώτης Κουβέλης δεν θα υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία.

Σύμφωνα με το real.gr, o επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει συνάντηση με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕαλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ θα έχει συναντήσεις με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, αλλά και τους Οικολόγους Πράσινους και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχουν μείνει εκτός Βουλής.

Πάντως, το ΚΚΕ αρνείται να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε. «Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να στηρίξει οποιαδήποτε σύνθεση κυβέρνησης προκύψει από την μετεκλογική συνεργασία των κομμάτων, οποιοδήποτε πρόσημο και αν έχει» αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και κάνει λόγο για «αναστήλωση της δεξιάς και κεντροαριστεράς, ανασύνθεση της σοσιαλδημοκρατίας, με πυρήνα αρχικά τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ»
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!