ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, από το Forbes, στην Ελλάδα


Προτροπή να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την Ευρωζώνη - Τεμπέληδες οι Έλληνες, σκληρά εργαζόμενοι οι Τούρκοι, σύμφωνα με το άρθρο - Προσβολή ακόμη και στους εύζωνες, που χαρακτηρίζονται ... στρατιώτες που παρελάζουν με φούστες
Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, από το Forbes, στην Ελλάδα


Ανηλεή επίθεση δέχεται για ακόμη μία φορά η Ελλάδα από το διεθνή τύπου, με το περιοδικό Forbes να δημοσιεύει ένα νέο λίβελλο κατά της χώρας μας. Με λόγο ειρωνικό και κυνικό, ο Bill Frezza φέρνει τα παραδείγματα της Κούβας και της Βενεζουέλας, μη διστάζοντας να θίξει ακόμη και ανθρώπους που παλεύουν με τον καρκίνο, αλλά και την παραδοσιακή στολή των Ελλήνων ευζώνων... Το δημοσίευμα απροκάλυπτα προτρέπει τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας να πετάξουν τη χώρα μας έξω από την ευρωζώνη και ... να παρακολουθήσουν τί θα γίνει, κάνοντας τη χώρα για ακόμη μια φορά επιραματόζωο, στη μετά το σοσιαλισμό εποχή.

"Δώστε στην Ελλάδα αυτό που της αξίζει: Κομμουνισμό" είναι ο τίτλος του άρθρου, σύμφωνα με το οποίο ... η ώρα της Ελλάδας έχει φτάσει!

"Είναι πλέον φανερό στην ελίτ των τραπεζών ότι δεν μπορούν να κλέψουν άλλα χρήματα από τους Γερμανούς φορολογούμενους για να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία. Να την αναβάλλουν, ίσως, αλλά η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη"αναφέρεται στο άρθρο, στο οποίο η Ελλάδα χαρακτηρίζεται δυσλειτουργική και, με λίγα λόγια, ανάξια να της δανείσει κανείς χρήματα.

"Γιατί να μη δώσουμε στη χώρα αυτό που πολλοί από τους πολίτες της, με βία απαιτούν, εδώ και ένα αιώνα; Ας αποκτήσουν κομμουνισμό" - γράφει ο Bill Frezza, προσθέτοντας ότι όσο δύσκολο κι αν είναι για τους νέους να το πιστέψουν, ο Κομμουνισμός ήταν κάποτε μια ιστορικά μεγάλη δύναμη που κρατούσε δισεκατομμύρια ανθρώπων υπό καθεστώς δουλείας.

"Έξω από τις αίθουσες των ελιτίστικων πανεπιστημίων, ποιος το παίρνει στα σοβαρά; Φυσικά, έχουμε την Κούβα, όπου η αντίστροφη μέτρηση για τον Κάστρο είναι το τελευταίο πράγμα που "στέκεται" ανάμεσα στην αμαθή σωφρονιστική αποικία και μια αναπόφευκτη αλλαγή. Μετά υπάρχει η Βενεζουέλα, αν και ξεθωριάζει η ελπίδα ότι ο Ούγκο Τσάβες θα σηκώσει το βολιβιανό λάβαρο για πολύ ακόμη, αφού είναι απασχολημένος καταπίνοντας κοκτέηλ FOLFOX (φάρμακα για τον καρκίνο) ενώ τσεκάρει αν πέφτουν τα μαλλιά του.

Και ειλικρινά, μια ψυχοπαθής δυναστεία που εξουσιάζει ένα έθνος καχεκτικών ζόμπι, δεν καθιστά τη βόρεια Κορέα, κατάλληλο υπόδειγμα κομμουνιστών".

Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, αυτό που χρειάζεται ο κόσμος είναι ένα σύγχρονο παράδειγμα κομμουνισμού στην πράξη, με ιδανικό υποψήφιο ... για ακόμη ένα πείραμα, την Ελλάδα. Ο Bill Frezza, μάλιστα, μιλάει με προσβλητικά λόγια για τους εύζωνες, κάνοντας λόγο για "στρατιώτες που παρελάζουν με λευκές φούστες", μην αποτελώντας σοβαρή στρατιωτική απειλή.
"Απλώς πετάξτε τους έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κόψτε τη ροή των δωρεάν ευρώ και δώστε τους πίσω τα ¨καλούπια" για τις παλιές δραχμές τους. Κάντε πίσω για μία γενιά και παρακολουθείστε.
Η χώρα που ανακάλυψε τη Δημοκρατία τη χρησιμοποίησε για να τελειοποιήσει τον τρόπο ζωής σε βάρος των άλλων, ένα παράδειγμα που όλες οι δυτικές δημοκρατίες φαίνεται να προσπαθούν να μιμηθούν. Η Ελλάδα, όντως η πρώτη που εξάντλησε το δανεισμό από άλλους, καθίσταται ώριμη για να κάνει το επόμενο λογικό βήμα πέρα από το σοσιαλισμό" - αναφέρεται στο άρθρο.

Το άρθρο στο Forbes αναφέρει ακόμη ότι η ελληνική οικονομία δεν έχει κάτι αξιόλογο να επιδείξει, πέραν του τουρισμού, που κι αυτός όμως καταρρέει λόγω των επεισοδίων.
Ο Bill Frezza, μάλιστα, χτυπάει ευαίσθητη "χορδή", όταν ενώ "θάβει" τους Έλληνες, αποκαλεί τους Τούρκους σκληρά εργαζόμενους, που όμως έχουν μείνει να παρακαλούν για την ένταξή τους στην Ε.Ε.

"Η ιλαροτραγωδία οδεύει στην τελευταία πράξη. Αν δε θέλετε η "μόλυνση" να διαδοθεί, αφήστε την Ελλάδα στους Έλληνες και αφήστε τους τραπεζίτες να πάρουν τα "πακέτα" τους" - αναφέρει το άρθρο, προκαλώντας νέο γύρο συζητήσεων για έξοδο της Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ.
Φανταστείτε τί θα έγραφε ο Bill Frezza αν δεν ήταν Ελληνοαμερικάνος (όπως λέει)...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!