ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στις φλόγες και πάλι η Βιάννος-Oργή του Δημάρχου για τους εμπρηστές


Νέα φωτιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες- Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής επιχειρεί να τη θέσει υπό έλεγχο-"Είναι καθαρά από ανθρώπινο χέρι" δηλώνει ο Π. Μπαριτάκης


Στις φλόγες και πάλι η Βιάννος-Oργή του Δημάρχου για τους εμπρηστές
Δεν έχει, όπως φαίνεται, τέλος η καταστροφή στην πολύπαθη Βιάννο, που ακόμα μετρά τις πληγές της από την καταστροφική φωτιά στις αρχές Αυγούστου.

Μία ακόμα πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Λειβάδια της Κάτω Βιάννου.

Στο σημείο έσπευσαν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα 6 ατόμων, ενώ νωρίς το πρωί ρίψεις νερού πραγματοποίησε και το Πυροσβεστικό ελικόπτερο. Αυτή την ώρα η πυρκαγιά είναι σε ύφεση.
Να σημειωθεί ότι , μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Βιάννου , Παύλος Μπαριτάκης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η νέα αυτή πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό . "Έχει προκληθεί από ανθρώπινο χέρι" σημείωσε, αναφερόμενος και στην ώρα της εκδήλωσης της , ενώ τόνισε οργισμένος ότι οι εμπρηστές δεν υπολογίζουν πλέον ούτε τις ανθρώπινες ζωές που κινδυνεύουν
Στο μεταξύ περίπου 12 στρέμματα έκαε η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες βράδυ στο Κορακοβούνι Ηρακλείου και έχει ήδη τεθεί υπό έλεγχο ενώ και οι τελευταίες μικροεστίες σβήνονται στο Σμάρι.

cretalive.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!