ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"Σκάνδαλο" με καθηγητή Θεολογίας στο Ρέθυμνο ύστερα από καταγγελία δύο Ρωσίδων

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ρεθύμνου με πρωταγωνιστή ένα 45χρονο Καθηγητή Θεολογίας, σε βάρος του οποίου έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ύστερα από καταγγελία δύο γυναικών από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Ρωσίδες κατήγγειλαν στο Υπουργείο Παιδείας ότι ο 45χρονος καθηγητής σε Λύκειο του Νομού τις προσκάλεσε να έρθουν στην Ελλάδα, υποδυόμενος το γιατρό.

Οι δύο γυναίκες έφτασαν στην Ελλάδα το 2009 και από εκεί και πέρα αποκαλύφτηκε το πραγματικό πρόσωπο του καθηγητή καθώς και η ταυτότητά του, ενώ ήδη από την προκαταρκτική εξέταση έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Καθηγητή.

Το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού  δίνοντας οδηγίες ταυτόχρονα για το χειρισμό της υπόθεσης.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολος Κλινάκης ανέφερε στο Flashnews.gr ότι με απόφασή του ο καθηγητής απομακρύνθηκε προσωρινά από το σχολείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Θεολόγος υπέπεσε σε παράπτωμα καθώς χρησιμοποίησε έγγραφα και σφραγίδες του σχολείου προκειμένου να διεκπεραιώσει "δουλειές" που είχαν να κάνουν με τις δύο γυναίκες.

Ο κ. Κλινάκης σημείωσε ότι η ΕΔΕ σε βάρος του καθηγητή θα δείξει στο τί είδους ποινική δίωξη θα ακολουθηθεί ενώ χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες για την υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, τονίζει ότι σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.


Flashnews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!