ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Συνωστισμός για να παραδώσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας! (pics)

Δεν ξέρουν που να βάλουν τις πινακίδες κυκλοφορίας που παραδίδονται και στις Εφορίες της Κρήτης, μιας και χιλιάδες είναι εκείνοι που δεν αντέχουν άλλο να συντηρούν τα αυτοκίνητά τους!

Πρώτη δημοσίευση: 2012-12-28 16:51
Δεν είναι λίγοι οι Ηρακλειώτες ΙΧ που παραδίδουν τις πινακίδες μιας και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.
Με βασικό παράγοντα την παρατεταμένη οικονομική κρίση και την αδυναμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η εξέλιξη.
Τα ίδια και στο Ρέθυμνο
Ίδια εικόνα και στο Ρέθυμνο, αφού σύμφωνα με τα "Ρεθυμνιώτικα Νέα" πολλοί είναι οι Ρεθεμνιώτες που σπεύδουν τις τελευταίες μέρες στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία προκειμένου να παραδώσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους για να γλιτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
Χθες, πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, στη Δ.Ο.Υ. Ρεθύμνου σχηματίστηκαν ουρές από φορολογούμενους, οι οποίοι αποφάσισαν να «παροπλίσουν» τα αυτοκίνητά τους, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα «τσουχτερά» ποσά που αντιστοιχούν στα τέλη κυκλοφορίας του 2013.
Επιπλέον, φέτος παρατηρείται και το φαινόμενο της ακινητοποίησης ακόμη και του πρώτου αυτοκινήτου, δείγμα ότι οι φορολογούμενοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος της συντήρησής του, εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Αντίθετα, μέχρι πέρσι οι πολίτες συνήθιζαν να αποσύρουν από την κυκλοφορία παλιά οχήματα, μεγάλης ηλικίας.
Πηγή: CretePlus.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!