ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ελεύθεροι οι αστυνομικοί για τον βαρύ τραυματισμό των δύο νέων στην Κρήτη

Μη προφυλακιστέους έκρινε ο Ανακριτής τους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ εναντίον των οποίων ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια, λόγω μιας καταδίωξής τους που είχε ως αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό δύο νέων ανθρώπων.

Οι δύο αστυνομικοί 29 και 31 ετών, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς και χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ για τον καθένα.

Στην απολογία τους αρνήθηκαν κατηγορηματικά όσα κατέθεσε μια γυναίκα - αυτόπτης μάρτυρας, ότι δηλαδή η μοτοσικλέτα των νεαρών ξέφυγε απ’ την πορεία της και ανατράπηκε μετά από κλωτσιά που της έδωσε ο αστυνομικός που ήταν συνεπιβάτης.

Δήλωσαν μάλιστα «συγκλονισμένοι» για το γεγονός και εξέφρασαν την ευχή «να πάνε όλα καλά» για τα δύο βαριά τραυματισμένα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας τους έξω από το δικαστικό μέγαρο μαζεύτηκαν συνάδελφοι των αστυνομικών «σε ένδειξη συμπαράστασης» ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή η μάνας του 19χρονου που χαροπαλεύει, μέσα στα αναφυλλητά της αναρωτιόταν: «Θα σώσει η αστυνομία το παιδί μου τώρα»;

Ένα ερώτημα που μάλλον για άλλη μια φορά θα μείνει αναπάντητο.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player  Πηγή Video: Cretalive Επιμέλεια : Παύλος Κιρκασίδης
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!