ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διοικητής ξυλοκόπησε άγρια αστυνομικό μέσα στο τμήμα!

Διοικητής ξυλοκόπησε άγρια αστυνομικό μέσα στο τμήμα!
Μια πρωτοφανής περίπτωση άγριου ξυλοδαρμού αστυνομικού από τον διοικητή του σε τμήμα...
της Αθήνας απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Δι' ασήμαντον αφορμήν ο διοικητής σήκωσε το χέρι και χτύπησε, ενώ έσπασε και ένα τηλέφωνο (!) στο κεφάλι του αστυνομικού, σύμφωνα με αναφορές στελεχών της Αστυνομίας. Κατά τις ίδιες πηγές μάλιστα ο αξιωματικός απειλούσε τον αστυνομικό να συμμορφωθεί αλλιώς «θα καλούσε το... 100 για να επέμβει»!

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 20/1, όταν το περιστατικό της βομβιστικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι απασχολούσε τη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που έπεσε θύμα του ξυλοδαρμού, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος μπήκε ξαφνικά στο γραφείο του και τον ρώτησε με τι ασχολείτο εκείνη τη στιγμή. Ο 25χρονος εξήγησε στον ανώτερό του ότι συμπληρώνει ένα υπηρεσιακό έγγραφο έπειτα από συνεννόηση με έναν αξιωματικό. Ο προϊστάμενός του δεν θεώρησε επαρκή την απάντηση και άρχισε να του συμπεριφέρεται με σκαιό τρόπο επειδή θεωρούσε ότι ο αστυνομικός «λουφάρει».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αστυνομικού, ο διοικητής του τμήματος συνέχιζε να τον καθυβρίζει κι αυτό τον οδήγησε στην απόφαση «να σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να καλέσει τους υπευθύνους αστυνομικής υπηρεσίας που επόπτευε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει τη συμπεριφορά του διοικητή του». Η κίνηση αυτή φέρεται να εξόργισε τον προϊστάμενό του ο οποίος άρχισε να τον κτυπά με χέρια αλλά και στο κεφάλι με τη συσκευή του τηλεφώνου!

Η εξέλιξη ήταν το θύμα της επίθεσης να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους ανωτέρους του και τον διοικητή να απειλεί ότι θα καλέσει την Άμεσο Δράση, σαν τα τεκταινόμενα να αφορούσαν ένα «οικογενειακό επεισόδιο»...

Τελικώς ο αστυνομικός μετέβη σε τοπικό νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματα και προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τη συμπεριφορά του διοικητή του. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο ίδιος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά, χωρίς όμως καμιά υπηρεσιακή επίπτωση...

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!