ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Έπεσε βαρύς ο πέλεκυς για τον πρώην δήμαρχο Βιάννου Μανώλη Αναστασάκη

«Βαριά» καμπάνα για τον πρώην δήμαρχο Βιάννου, ο οποίος καταδικάστηκε από το Ε’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε 2,5 χρόνια φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ! 
Σύμφωνα με το ixoviannou.gr, με βάση το κατηγορητήριο, ο  πρώην δήμαρχος κάθισε, για μια ακόμη φορά στο σκαμνί του κατηγορουμένου, με την κατηγορία «της πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση από κοινού, ψευδής ανωμοτί κατάθεσης και απάτη στο δικαστήριο». Μαζί με τον πρώην δήμαρχο, για τις ίδιες κατηγορίες,  κάθισε στο εδώλιο και συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο, επίσης καταδικάστηκε σε ποινή 1,5 έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο ο κ. Αναστασάκης όσο και το συγγενικό του πρόσωπο δεν προσήλθαν στο δικαστήριο και καταδικάστηκαν ερήμην. Πηγές ωστόσο που πρόσκεινται στο  φιλικό του περιβάλλον, μας είπαν ότι «οι καταδικασθέντες προτίθενται να ασκήσουν  έφεση κατά της απόφασης αυτής». 
Η δικαστική  περιπέτεια του πρώην δημάρχου Βιάννου δεν σταματά σ’ αυτά, καθώς στις 11 του τρέχοντος μηνός, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή, θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του Θ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, κατηγορούμενος αυτή τη φορά για «ψευδορκία κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!