ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Στον Ανακριτή οι αστυνομικοί - Σε κρίσιμη κατάσταση οι νεαροί

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα (η ώρα δεν αποκαλύπτεται από τις αρχές για την αποφυγή αντιδράσεων έξω από τα δικαστήρια), οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας άσκησε χθες βράδυ δίωξη για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια σε βάρος των δύο παιδιών που τραυματίστηκαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. 

Στο χώρο που θα απολογηθούν έχουν από νωρίς συγκεντρωθεί συνάδελφοι των κατηγορουμένων προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες. Να θυμίσουμε πως αν και οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ο εισαγγελέας πήρε απόφαση όπως άλλωστε είχε δικαίωμα να κρατηθούν οι δύο και να μην αφεθούν ελεύθεροι. 

Την ίδια ώρα, υπάρχει φόβος για επεισόδια τις επόμενες ώρες, αφού στο Ηράκλειο έχουν ξυπνήσει μνήμες από το θάνατο του νεαρού Μαραγκάκη από πυρά αστυνομικών, υπόθεση που είχε προκαλέσει αναταραχή στην πόλη με κινητοποιήσεις και εκτεταμένα επεισόδια. 

Άλλωστε και αυτή τη φορά, άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, κάνουν λόγο για ωμή αστυνομική βία, λόγω της καταγγελίας που υπάρχει από μάρτυρα, σύμφωνα με την οποία οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσπρωξαν το μοτοποδήλατο με τους νεαρούς με αποτέλεσμα να υπάρξει αυτή η τραγική κατάληξη

Την ίδια ώρα τα δύο παιδιά, 15 και 19 ετών εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και τα δύο επόμενα 24ωρα να θεωρούνται σημαντικά.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!