ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Συναγερμός από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο

Συναγερμός σήμανε στις 7:30 περίπου το πρωί από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα  πολυκατοικίας στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου σε κτίριο στην οδό Άλμπερτ Σβάιτσερ διέμενε μια 20χρονη κοπέλα η οποία ξαφνικά είδε τις φλόγες να ξεπηδούν από το δωμάτιο της τραπεζαρίας, και πετάχτηκε έξω από το σπίτι έντρομη ζητώντας βοήθεια.

Η νεαρή κοπέλα σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αρχές ενώ οι γονείς της που διαμένουν στο διπλανό διαμέρισμα προσπάθησαν να τη συνεφέρουν.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άντρες, και κατάφεραν να περιορίσουν άμεσα τη φωτιά προτού επεκταθεί και σε άλλα διαμερίσματα.

Το δωμάτιο της τραπεζαρίας έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή ενώ ζημίες έχουν σημειωθεί και σε συσκευές και αντικείμενα άλλων χώρων λόγω του πυκνού καπνού.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο δωμάτιο που κάηκε υπήρχαν αντικείμενα υψηλής αξίας με αποτέλεσμα οι ζημιές να εκτιμώνται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική,  σε 100.000 ευρώ.

Αναφορές που κάνουν λόγο για ολική καταστροφή του διαμερίσματος δεν ισχύουν και το μεγάλο ύψος των χρηματικών ζημιών οφείλονται ακριβώς στην υψηλή αξία των αντικειμένων που καήκαν.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για την αιτία του συμβάντος είναι συγκεχυμένες καθώς η 20χρονη ήταν σοκαρισμένη από το περιστατικό και δεν έχει δώσει πληροφορίες που να εξηγούν την εκδήλωση της πυρκαγιάς ενώ την προανάκριση διενεργεί το ανακριτκό τμήμα της Πυροσβεστικής
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!