ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τραγική τροπή στη στυγερή δολοφονία του 36χρονου - Φίλος του τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

Τραγική τροπή πήραν οι έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 36χρονου ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο σε παράπηγμα στα Νταμάρια, με δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν προκληθεί από τσεκούρι.

Τον άντρα ο οποίος κατάγονταν από την Ιεράπετρα, βρήκε σε μια λίμνη αίματος διερχόμενος ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών, όπως είχε δημοσιεύσει το Flashnews.gr νωρίτερα, (δείτε εδώ) είχαν πέσει σε έναν 28χρονο φίλο του ο οποίος λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρός στα ΚΤΕΛ Ηρακλείου από καθαρίστρια, η οποία και ειδοποίησε τις αρχές.

Σήμερα αποκαλύφτηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ότι ο 28χρονος σκότωσε ύστερα από λογομαχία τον 36χρονο φίλο του και μετά από λίγες ώρες αυτοκτόνησε παίρνοντας ναρκωτικά χάπια.

Τα κοινά στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της  υπόθεσης


Τα κοινά στοιχεία που συνέδεαν τους δύο άντρες, όπως είχε δημοσιεύσει νωρίτερα το flashnews.gr, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στην αποκάλυψη της τραγωδίας.

Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο άντρες που βρέθηκαν νεκροί ήταν ναρκομανείς ενώ ο 36χρονος που δολοφονήθηκε στις Πατέλες είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και είχε συλληφθεί με ναρκωτικά.

Τους δύο άντρες ένωνε φιλία ενώ και οι δύο κατάγονταν από την Ιεράπετρα και είχαν βρεθεί στο Ηράκλειο μπλεγμένοι στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και οι δύο βρέθηκαν νεκροί τυχαία - από έναν διερχόμενο ο 36χρονος και από την καθαρίστρια του ΚΤΕΛ ο 28χρονος -  σε διάστημα λίγων ωρών, καθώς και η αγριότητα του εγκλήματος στις Πατέλες, κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που απο την αρχή συνέδεσαν τα δύο περιστατικά και τελικά επιβεβαιώθηκαν

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

"Εξιχνιάστηκε, χθες (23.02.2013) το βράδυ, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος, 36χρονου ημεδαπού στο Ηράκλειο.( Σχετικό Δελτίο Τύπου της 23.02.2013).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης προανάκρισης, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης, προέκυψε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας, που είχε διαπραχθεί χθες 23.02.2013, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού στο Ηράκλειο, είναι ένας (1) 28χρονος ημεδαπός.

Ο 28χρονος δράστης βρέθηκε νεκρός χθες (23.02.2013) το απόγευμα, σε χώρο του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Ηρακλείου, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.

Το προανακριτικό έργο για την πλήρη διερεύνηση των περιστατικών διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου."

Flashnews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!