ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζεται "χτύπημα" στα φθηνά προϊόντα των S/M!

 Νέο χτύπημα στην εγχώρια κατανάλωση αναμένεται να δώσουν το άμεσο διάστημα οι οικονοτραφείς κύκλοι της αγοράς, εισάγοντας τον φόβο των πολιτών προς τα λεγόμενα φθηνά προϊόντα των Super Market.
Καθόλου τυχαίο δε θα πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός των προηγούμενων ημερών, με την "ξαφνική" ανακάλυψη DNA αλόγου μέσα σε μοσχαρίσιο κιμά.

Σε ευρωπαϊκή κλίμακα και ιδιαίτερα σε χώρες που είναι ή ετοιμάζονται να διαβούν το Ρουβίκωνα της κρίσης, επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι πολίτες επιλέγουν να αφήσουν στο ράφι τα ακριβά προϊόντα και να γεμίσουν το καλάθι τους με τις προσφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμένεται να επιβεβαιωθούν, σύντομα θα ξεκινήσει μια τύπου "αντικειμενική" εκστρατεία που θα κατευθύνει τους Έλληνες καταναλωτές στα δήθεν ποιοτικά τρόφιμα, παραπέμποντας τους μάλιστα σε νέα υγειονομικά στοιχεία που θα προκαλούν αποτροπή.

Το δίλημμα που θα καλέσουν αυτή τη φορά τους πολίτες να απαντήσουν είναι ποιοτικό ή φθηνό και αμφιβόλου ποιότητος.

Το ζήτημα όμως που τίθεται για το αν θα τα καταφέρουν είναι κοινωνικό, καθώς δεν γνωρίζουν πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο σύνολό του το καταναλωτικό κοινό με τις υπάρχουσες τιμές στην... "ποιότητα".
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!