ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Έπεσαν πυροβολισμοί στα Ζωνιανά για το κλάδεμα μιας… μουριάς!

Έπεσαν πυροβολισμοί στα Ζωνιανά για το κλάδεμα μιας… μουριάς!
Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τα Ζωνιανά στο Ρέθυμνο, όταν ένας κάτοικος πυροβόλησε το σπίτι και το αυτοκίνητο συγχωριανού του επειδή... κλάδεψε μια μουριά που ανήκει σε άλλον χωριανό ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του πατέρα του !!!!
Πρόκειται για δύο οικογένειες που είχαν εμπλακεί σε αιματηρό επεισόδιο στην διάρκεια του οποίου δολοφονήθηκε ένας κτηνοτρόφος από την μια οικογένεια.
Για τον φόνο συνελήφθη το μέλος από την άλλη οικογένεια, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αλλά δεν κατοικεί πλέον στο χωριό.
Έτσι χθες το απόγευμα, ένας γείτονάς του που κλάδευε τις μουριές στο σπίτι του, κλάδεψε και μια μουριά που υπάρχει στο σπίτι του συλληφθέντα.
Όμως φαίνεται πως ο γιός του δολοφονημένου θίχτηκε από αυτή την ενέργεια καθώς θεώρησε πως ο γείτονας προσέφερε εξυπηρέτηση στον «φονιά» του πατέρα του.
Έτσι πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε στο σπίτι του γείτονα σπάζοντας τζάμια , ενώ πυροβόλησε και το επαγγελματικό αυτοκίνητο ταξί του προξενώντας ζημιές.
Στην συνέχεια εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, αναμένεται τις επόμενες ώρες να παρουσιαστεί στην αστυνομία.
Πηγή: Flashnews.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!