ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Σάλος από email βουλευτή της ΔΗΜΑΡ που βρέθηκε κατά λάθος σε προφίλ χρήστη του Facebook

Ένα e-mail που κατά λάθος βγήκε σε προφίλ χρήστη στο Facebook, και αφορά ενημέρωση για προσλήψεις στο Δημόσιο, από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρη Χατζησωκράτη ήταν αρκετό για να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα τόσο εκείνον όσο και την «αγία αριστερά» ΔΗΜΑΡ, που κατά τα άλλα μάχεται μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την αξιοκρατία, την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της τιμιότητας και την επανίδρυση του κράτους και του τέλους στις πελατειακές σχέσεις στην πολιτική ζωή του τόπου.
Απλά αποδείχτηκε το μάλλον προφανές, πως ενώ κάποτε η «αξιοκρατία» για προσλήψεις στο Δημόσιο περιοριζόταν στην δεξαμενή ημετέρων της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, τώρα απέκτησαν και την ρεζέρβα του ΠΑΣΟΚ με κόκκινο logo που ακούει στο όνομα ΔΗΜΑΡ. Και είναι βέβαια να αναρωτιέται κανείς αν αυτοί οι τρεις θα επανιδρύσουν το κράτος! Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη προς μέλη του κόμματος, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Ίσως να μην ήταν τόσο μεμπτό αν ο κ. Χατζησωκράτης απλά ενημέρωνε για τον διαγωνισμό και δεν ζητούσε από τους παραλήπτες του e-mail να στείλουν στη ΔΗΜΑΡ τα ονόματα και τα βιογραφικά τους, όσοι από τους παραλήπτες έκαναν τα χαρτιά τους για τις θέσεις. Με την επιστολή του αυτή, ενημερώνει πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, αποστέλλει κατάλογο των νοσοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις και καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.
Η επιστολή που ανήρτησε χρήστης (προφανώς κατά λάθος παραλήπτης...) στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook είναι η εξής:
mail hadjisokrati
«Έλαβα από την ΔΗΜΑΡ το ακόλουθο μήνυμα.
ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας
Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες,
Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας.Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας.
Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.
Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.
Με σχ (σ.σ. συντροφικούς χαιρετισμούς)
Δ. Χατζησωκράτης
ΥΓ. Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες , που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί.»


newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!