ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Στη Βουλή η επιστολή Μπαριτάκη για τα δημοτικά οχήματα μέσω του Αυγενάκη

Στην εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που προβλέπει περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων για τα δημοτικά οχήματα αναφέρεται σε παρέμβασή του, προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Αντώνη Μανιτάκη, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης διαβιβάζοντας επιστολή του Δημάρχου Βιάννου κ. Π. Μπαριτάκη.

Στην  παρέμβασή του, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνει το πρόβλημα που δημιουργεί η Εγκύκλιος 1155/05-03-2013 που αναφέρεται στην κατανάλωση των  καυσίμων  των υπηρεσιακών  αυτοκινήτων  των Δήμων και πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Σύμφωνα με την ερμηνεία  που  δίνεται,  τα μεταφορικά μέσα του Δήμου  δεν μπορούν να υπερβούν τα 1200 χιλιόμετρα τον μήνα».

Επισημαίνει δε, ότι για τον Δήμο Βιάννου αυτό σημαίνει ότι: «από το πρώτο δεκαπενθήμερο  θα τίθενται εκτός λειτουργίας τα απορριμματοφόρα καθώς και τα λεωφορεία που μεταφέρουν τα νήπια από άλλους οικισμούς του Δήμου στον Παιδικό σταθμό».

Τέλος, ο Ηρακλειώτης Βουλευτής κ. Λ. Αυγενάκης ζητά, άμεση λύση για την αποκομιδή των απορριμμάτων, για τη μεταφορά των νηπίων στον Παιδικούς Σταθμούς και γενικότερα για τις ανάγκες μετακινήσεων των οχημάτων του Δήμου, δεδομένου ότι θα συμπληρώνεται πολύ νωρίς το πλαφόν των 1200 χιλιομέτρων και δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του Δήμου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γράψτε μας...

web online camera

Γνωρίστε τον Αμιρά με αυτό το βίντεο

Ένα υπέροχο video με τις μοναδικές παραλίες της Κρήτης

Η φωτογραφία της βδομαδας!

Η φωτογραφία της βδομαδας!